Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even hallo zeggen? We horen graag van je! Hier bij Tip Top Travel hechten we veel waarde aan het luisteren naar onze bezoekers en streven we ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande kanalen:

Algemene vragen en opmerkingen

Heb je een algemene vraag of opmerking over onze website, artikelen, of diensten? Stuur ons een e-mail naar contact@tiptoptravel.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Samenwerking en partnerschappen

Bij Tip Top Travel staan we altijd open voor samenwerkingen en partnerschappen. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, of als je een persbericht wilt sturen, kun je contact met ons opnemen via partnerships@tiptoptravel.nl.

Media en persaanvragen

Voor media- en persaanvragen kun je contact met ons opnemen via media@tiptoptravel.nl. We staan klaar om je te voorzien van de nodige informatie en materialen.

Adverteren op Tip Top Travel

Als je geïnteresseerd bent in adverteren op onze website, neem dan contact met ons op via adverteren@tiptoptravel.nl voor meer informatie over de beschikbare advertentiemogelijkheden.

Privacykwesties

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot ons privacybeleid, kun je contact opnemen via privacy@tiptoptravel.nl.

We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op alle berichten die we ontvangen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat we reageren, afhankelijk van het aantal ontvangen berichten.

Bedankt voor je interesse in Tip Top Travel. We kijken uit naar je bericht!

Met vriendelijke groet,
Tip Top Travel Team

Hoofdkantoor

Stevinhof
7424 AH
Deventer

Contact

Bereikbaar: ma t/m vr van 9:00 uur tot 17:00 uur
KvK ingeschreven
Email: info@tiptoptravel.nl


Neem contact met ons op