Disclaimer

Welkom bij Tip Top Travel! Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat je gebruikmaakt van onze website. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

Algemene informatie

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. We streven ernaar om de informatie up-to-date en accuraat te houden. Echter, we geven geen garantie of verklaring van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of afbeeldingen die op de website worden vermeld. Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die niet onder onze controle vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Het opnemen van externe links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de inhoud op die sites. We zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies, schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van dergelijke externe links.

Afbeeldingen

Bij Tip Top Travelstreven we ernaar om jullie een realistisch beeld te geven van de bestemmingen waar we over schrijven. Onze zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen zijn bedoeld om de sfeer, cultuur en algehele ervaring van elke bestemming zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Het is echter belangrijk op te merken dat afbeeldingen die op onze website en promotiemateriaal worden weergegeven, zijn bedoeld als artistieke impressies en de werkelijke situatie ter plaatse nabootsen. Hoewel we ons best doen om afbeeldingen te selecteren die een getrouwe weergave bieden, kunnen er variaties en veranderingen zijn die van invloed zijn op de daadwerkelijke omstandigheden op een bestemming.

Affiliate vergoedingen

Tip Top Travel kan deelnemen aan affiliatieprogramma’s van derden. Dit betekent dat we affiliate links kunnen plaatsen naar bepaalde producten of diensten van derden. Als je via deze links iets koopt, kunnen we een kleine commissie ontvangen zonder extra kosten voor jou. Deze affiliate links hebben geen invloed op de prijs die je betaalt voor het product of de dienst. We nemen alleen deel aan affiliatieprogramma’s van producten of diensten waar we zelf in geloven en die relevant zijn voor onze doelgroep.

Op Tip Top Travel willen we je graag informeren over de advertenties die je op onze website kunt tegenkomen. Advertenties spelen een rol bij het ondersteunen van onze diensten en stellen ons in staat om waardevolle content en functionaliteit aan onze gebruikers aan te bieden.

Advertenties

De advertenties die je ziet op Tip Top Travel kunnen afkomstig zijn van verschillende adverteerders, adverteerdersnetwerken of advertentiepartners. Deze advertenties kunnen variëren in vorm, inhoud en plaatsing. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de advertenties relevant en passend zijn voor onze gebruikers. Het is belangrijk om te weten dat Tip Top Travel niet noodzakelijkerwijs de standpunten, producten of services onderschrijft die worden gepromoot in de advertenties. We streven ernaar om een duidelijke scheiding te behouden tussen onze redactionele inhoud en betaalde advertenties.

Sommige advertenties kunnen worden gepersonaliseerd op basis van je browsegeschiedenis, locatie of andere demografische gegevens. Dit helpt ons om advertenties relevanter te maken voor jou als gebruiker. Als je liever geen gepersonaliseerde advertenties wilt ontvangen, kun je mogelijk instellingen aanpassen in je browser of op je apparaat.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de advertenties op Tip Top Travel veilig en betrouwbaar zijn. Mocht je echter een advertentie tegenkomen die naar jouw mening ongepast, misleidend of schadelijk is, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we dit kunnen onderzoeken en aanpakken. Houd er rekening mee dat het klikken op advertenties kan leiden naar externe websites van derden waarover wij geen controle hebben. We raden je aan om altijd de privacy- en gebruiksvoorwaarden van deze externe websites te lezen.

Geen aansprakelijkheid

We doen ons best om de website en de informatie daarop veilig en beschikbaar te houden. Echter, we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele storingen, onderbrekingen of technische problemen die zich kunnen voordoen tijdens het gebruik van onze website.

We zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van onze website of de informatie daarop. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, inkomsten, winst of zakelijke kansen.

Intellectuele eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s, audio en video, is auteursrechtelijk beschermd en blijft ons eigendom, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra de bijgewerkte disclaimer op onze website wordt geplaatst. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig ons disclaimer beleid te controleren.

Contact opnemen

Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Laatste update: 30 juli 2023