Maak kennis met Tip Top Travel

Het idee dat begon als een kleine reisblog, is nu uitgegroeid tot een online magazine met hoogwaardige reisartikelen over bestemmingen over de hele wereld. Waar Nederlanders gaan, daar gaan wij. Sinds de oprichting in 2023 zijn we druk aan het schrijven gegaan met alles wat je moet weten over de populaire bestemmingen voor Nederlanders.

Als reispublicatie is ons voornaamste doel jou als reiziger te informeren, inspireren en vermaken. We zorgen ervoor dat je alles te weten komt over de plek die je wilt bezoeken, terwijl wij ervoor zorgen dat elke stukje informatie klopt. Als je op zoek bent naar een reiswebsite die je objectief de waarheid vertelt, zoek dan niet verder dan Tip Top Travel. Met onze uitgebreide vakantietips ben je verzekerd van de beste bestemmingen voor Nederlanders over de hele wereld.

Onze gegevens (geen bezoekadres):
Stevinhof
7424 AH
Deventer
info@tiptoptravel.nl

Wie is eigenaar van Tip Top Travel?

Ik ben Thomas, een Nederlandse man (soms voel ik mij nog steeds meer als een jongen) die de knusse hoeken van Gelderland verruilde voor een paspoort vol stempels. Als eigenaar van Tip Top Travel ben ik eindverantwoordelijk voor alle inhoud op deze website. Maar wie ben ik?

Als kleine jongen wist ik al dat mijn achtertuin te klein zou zijn voor mijn ambities. De roep van verre oorden bleef aan me trekken, en een kantoorbaan in één stad? Dat paste gewoon niet bij mij. Ik hunkerde naar het onbekende, verlangde naar de melodieën van vreemde talen en de smaken van exotische keukens.

Dus daar ging ik, met een laptop onder de arm en een wereld aan mogelijkheden. Vijf jaar lang heb ik de aarde als mijn kantoor gebruikt, mijn tijdzones veranderend als een kameleon z’n kleur. Van Bali’s adembenemende stranden tot de buzz van digitale nomadencafés in Ubud, elke dag was een pagina in een boek dat maar bleef groeien. Omgeven door tropische landschappen, voelde werk nooit als werk.

Elke reis, elke ontmoeting, elk bord eten heeft mijn wereldbeeld gevormd en opgerekt. Ik ben een levende encyclopedie van plekken, een wandelend reisbureau. Dus als je nieuwsgierig bent naar dat ene verborgen strandje in Mozambique of de beste streetfood-plek in Bangkok, vraag het me gerust.

Reizen is voor mij geen hobby, het is een levensstijl. Het heeft me veranderd, heeft me begrip en waardering voor de wereld gegeven die je niet uit boeken kunt halen. Dus als je reisadvies wilt, dan zit je bij mij (ons) goed. Ik heb er tenslotte mijn levenswerk van gemaakt om de wereld te ontdekken, zodat ik op Tip Top Travel mijn verhalen en lessen kan delen die net zo grenzeloos zijn als mijn avonturen.

Redactionele proces

Wij publiceren veel artikelen over reizen en vakanties. Dat neemt echter niet weg dat we een hoog niveau nastreven om interessante, diepgaande en nauwkeurige artikelen voor jullie te schrijven. Alle artikelen die worden geschreven worden gecontroleerd door onze redacteuren. Ze ondergaan een grondige redactionele screening en pas na deze beoordeling worden de artikelen geplaatst.

Het laatste punt, en niet het minste: we zijn pietje-precies als het aankomt op de betrouwbaarheid van onze informatie. We dubbelchecken, doen aan fact-checking en raadplegen meerdere bronnen. Jouw vertrouwen is voor ons heilig, en dat beschermen we alsof het ons eigen paspoort is.

Bronnen

Alle informatie die we in onze artikelen gebruiken is niet gekopieerd. De informatie is niet simpelweg geknipt en geplakt van andere reiswebsites. Wij hechten waarde aan originele teksten en vertrouwen op meerdere betrouwbare bronnen bij het samenstellen van onze artikelen. Zo is het mogelijk dat de mening en ervaring van de meerderheid het voordeel krijgt ten opzichte van individuele meningen en ervaringen.

Alle afbeeldingen die wij gebruiken op onze website zijn uniek en origineel. Ze geven de sfeer en het gevoel van de locaties weer waarover wij schrijven. Het is echter mogelijk dat de afbeelding geen realistische weergave van de werkelijkheid is. Houd daar rekening mee bij het beoordelen van de afbeeldingen.

Ondanks alle zorgen en aandacht die wij de teksten geven, maken wij bij Tip Top Travel ook fouten. Of het nu om grammatica, spelling of woordgebruik gaat of om informatie die niet up-to-date is, wij proberen onze fouten zo snel mogelijk te corrigeren.

Neem contact met ons op

Als je iets wilt melden over een artikel, een suggestie wilt doen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.